ta mig till www.vib.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås IBS

Se våra lag på innebandy.tv
2022-09-20 20:44

Vi har bytt plattform till innebandy.tv för våra webbsändningar. och där samlar vi både herr- och damlagets matcher. 

 

Gå in via Teckna prenumeration och stötta VIB 
I rullistan väljer du Västerås Innebandy som att lag stötta!

 

Det allra smartaste är att prenumerera för 99 kr i månaden. Då får man inte bara tillgång till hemmamatcherna, utan också matcher som de andra lagen i serien sänder. Hela Damallsvenskan och Herr Division 1 Mellersta ingår i paketet. bland annat. Vi vet att det frågats efter abonnemang där även bortamatcherna ingår och med innebandy.tv kan vi tillgodose det önskemålet.

 

Ett månadsabonnemang är också mycket mer förmånligt än att köpa matcherna styckevis. När du tecknar abonnemanget har du möjlighet att välja Västerås Innebandy som lag att stötta. Då får föreningen del av sändningsintäkterna.

 

Om du tecknar ett abonnemang redan nu, kan se herrarnas seriepremiär som är redan imorgon lördag mot Nykvarns IF. Damernas allsvenska drar igång nästa helg med ett bortamöte mot Hagfors IF Uddeholm.

 

Du som redan har ett aktivt abonnemang och vill stötta VIB. Tyvärr finns det inget enklare sätt än att avsluta abonnemanget och sen teckna ett nytt med samma inloggning.

 

 

 
Våra sponsorer