ta mig till www.vib.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås IBS

Välkommen till VIBS hemsida!

Här hittar du information om;

Dam-laget

DJAS-laget

F 05-06

Västerås Innebandy bjuder in till årsmöte torsdag 30 juni 2022
2022-05-15 20:18

Medlemmarna i föreningarna Innebandyföreningen Västerås, Västerås Innebandy Sällskap och Västerås Innebandy Sällskap Ungdom, som samlat bildar Västerås Innebandy, kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdag 30 juni 2022 kl 18.30 i Klövernhallen.

 

Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra (4) veckor före årsmötet. 

 

- Föranmälan krävs till ordförande Annika Enberg på annika.enberg@vib.se  för att föreningen ska kunna förbereda lokalen. Ange namn på personen som kommer att delta på årsmötet i anmälan.

 

- Årsmöteshandlingar finns att tillgå på kansliet senast en vecka före årsmötet enligt stadgar. Mejla monika@vib.se för att bestämma tidpunkt för upphämtning av dokumentation, eftersom kansliet är begränsat bemannat.

 

Föreningen önskar din anmälan senast söndagen 26 juni för planering av lokal.

 

Varmt välkomna!

 

Styrelsen Västerås Innebandy

Nu kör vi Vita Väggen igen!
2022-03-02 21:14

I höstas körde vi Vita Väggen på en Herrmatch och tanken vara att även köra Vita Väggen på en Dammatch i januari. Nu satte pandemin stopp för det men nu känner vi att det är dags för Vita Väggen igen när våra Damer spelar match i Mälarenergi Arena lördagen den 5 mars kl 13.00. Det kommer att bli en väldigt spännande match då vi har chans att gå till slutspel! Kom och stötta våra Damer och ha samtidigt en härlig gemenskap med dina lagkamrater!

 

Som spelare sätter du på dig vita matchtröjan och som ledare den vita pikétröjan. Blir det kallt så ta en tunnare vit tröja under 😉 Vi vill att våra spelare och ledare bildar en ”Vit Vägg” på läktaren!

 

Vi vet att det är sportlov men alla ni som är hemma tar er till Mälarenergi Arena och stötta våra tjejer!

För Er som tyvärr inte kan ta Er ner till hallen så kommer innebandy TV att sända matchen på nätet som veckans Match vilket innebär kommentarorer och reportage. Innebandyallsvenskan Dam

 

Även våra Herrar spelar en väldigt viktig match samma dag kl 19.00 så ni hinner hem och äta innan ni tar er tillbaka till Mälarenergi Arena igen ;)

 

Nu gör vi detta tillsammans – Let´s be Proud!

 

Varmt välkomna

önskar

Styrelsen Västerås Innebandy

Information kring vaccinationsbevis vid matcher
2021-12-08 19:59

Den 1 december infördes nya regler vid idrottsevenemang i Sverige för att förhindra spridningen av Covid -19. Detta gäller både senior- och ungdomsidrott.
Enligt de nya restriktionerna krävs det att man kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis för att besöka arrangemang inomhus med fler än 100 personer i publiken.
Om det är under 100 personer i publiken krävs ingen extra kontroll.

Västerås Innebandy har beslutat att införa ett publiktak på 100 personer vid barn- & ungdomsmatcher.

Vid matcher med klubbens seniorlag (Damallsvenskan, Damer div 3, Herrar div 1, Herrar div 2) och juniorallsvenskan (DJAS och HJAS) har vi valt att inte införa någon gräns vad gäller publik. Därför kommer vi kräva att besökarna visar upp giltiga vaccinationsbevis för att få komma in i arenan för att titta på matcherna.

Detta gäller samtliga förutom:
• Alla under 18 år (Personer under 18 år måste dock kunna legitimera sig för att visa att de inte är äldre)
• Alla med ett läkarintyg som intygar att personen av medicinska skäl ej ska ta vaccinet. Giltigt läkarintyg tillsammans med giltig ID-handling måste visas för att styrka detta.

Kontroll av vaccinationsbevis samt legitimation kommer att ske vid entrén till arenan och vi uppmanar alla att komma i god tid för att undvika långa köer precis innan matchstart.

Vi ber också om förståelse för att det kommer att ta längre tid i entrén än vanligt.

När du anländer till arenan:
• Du ska uppvisa både vaccinationsbevis och giltig ID-handling. Detta för att vi ska kunna kontrollera att dessa överensstämmer med varandra.

• Är du under 18 år ska du vara beredd på att visa upp ID-handling för att kunna styrka din ålder.

• För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha tagit två sprutor, samt att det måste ha gått två veckor från att du tog den andra sprutan.

• Hur gör jag om jag inte har vaccinationsbevis? Om du har fått minst två doser vaccin så går du in på www.ehalsomyndigheten.se och beställer ett vaccinationsbevis. Har du inte tagit dina erbjudna doser rekommenderar vi dig att boka tid för vaccination.

• Vi kommer att använda oss av den digitala lösningen framtagen av DIGG (Myndigheten för digital förvaltning). Du kan visa upp ditt vaccinationsbevis i telefonen eller skriva ut och ta med pappret.

• Lagras/sparas valideringsinformation i klubbarnas digitala avläsningsprogram? Nej, inga personuppgifter sparas i de digitala avläsningsprogram som kan användas i arenan.

• Fungerar det att uppvisa negativa PCR-tester i stället? Nej, endast vaccinationsbevis tillåts.

Läs mer om vaccinationsbevis på www.ehalsomyndigheten.se

Västerås Innebandy kallar till årsmöte torsdag 1 juli 2021
2021-05-23 11:30

Medlemmarna i föreningarna Innebandyföreningen Västerås, Västerås Innebandy Sällskap och Västerås Innebandy Sällskap Ungdom, som samlat bildar Västerås Innebandy, kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdag 1 juli kl 18.30 i Mälarenergi Arena.

 

Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra (4) veckor före årsmötet. 

 

- Föranmälan krävs till ordförande Annika Enberg på annika.enberg@vib.se  för att föreningen ska kunna förbereda lokalen för att minimera risken för smittspridning. Ange namn på personen som kommer att delta på årsmötet i anmälan.

 

- Årsmöteshandlingar finns att tillgå på kansliet senast en vecka före årsmötet enligt stadgar. Mejla monika@vib.se för att bestämma tidpunkt för upphämtning av dokumentation, eftersom kansliet är begränsat bemannat.

 

Föreningen behöver din anmälan senast söndagen 27 juni för planering av ett möte som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Varmt välkomna!

 

Styrelsen Västerås Innebandy

Sommarlovsinnebandy vecka 24 & vecka 25
2021-05-10 11:31

Västerås Innebandy kommer kunna erbjuda sommarlovsinnebandy under v.24 & v.25. Denna aktivitet är kostnadsfri och riktar sig till barn mellan 7-13 år

 

Så ta tillfället i akt till en meningsfull sommarsysselsättning där du får uppleva rörelseglädje genom innebandy tillsammans med andra barn och ungdomar från hela Västerås. Vi kommer även att ha andra aktiviteter som främjar fysisk aktivitet och samhörighet. Vi ger dig glädje och inspiration för ett livslångt idrottande under några härliga sommardagar!

 

Anmälan krävs. Ange i anmälan vilken vecka ni önskar delta

 

Datum: Vecka 24 & 25, måndag–torsdag klockan 10.00-15.00

Ålder: 7–13 år

Plats: Klövernhallen

Arrangör: Västerås Innebandysällskap Ungdom

Antal deltagare:

Vi har nu fullt i grupperna för båda veckorna. Det går fortsatt att anmäla sig men då hamnar man på reservlista och erbjuds endast plats vid återbud från någon deltagare

 

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla: patrik.e@vib.se.

Vid anmälan uppge namn, mailadress, telefon, ålder och eventuell allergi.

Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer