ta mig till www.vib.se
Västerås IBS

Välkommen till VIBS hemsida!

Här hittar du information om;

Dam-laget

DJAS-laget

F 05-06

Västerås Innebandy kallar till årsmöte torsdag 1 juli 2021
2021-05-23 11:30

Medlemmarna i föreningarna Innebandyföreningen Västerås, Västerås Innebandy Sällskap och Västerås Innebandy Sällskap Ungdom, som samlat bildar Västerås Innebandy, kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdag 1 juli kl 18.30 i Mälarenergi Arena.

Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra (4) veckor före årsmötet.

- Föranmälan krävs till ordförande Annika Enberg på annika.enberg@vib.se  för att föreningen ska kunna förbereda lokalen för att minimera risken för smittspridning. Ange namn på personen som kommer att delta på årsmötet i anmälan.

- Årsmöteshandlingar finns att tillgå på kansliet senast en vecka före årsmötet enligt stadgar. Mejla monika@vib.se för att bestämma tidpunkt för upphämtning av dokumentation, eftersom kansliet är begränsat bemannat.

Föreningen behöver din anmälan senast söndagen 27 juni för planering av ett möte som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Varmt välkomna!

Styrelsen Västerås Innebandy

Sommarlovsinnebandy vecka 24 & vecka 25
2021-05-10 11:31

Västerås Innebandy kommer kunna erbjuda sommarlovsinnebandy under v.24 & v.25. Denna aktivitet är kostnadsfri och riktar sig till barn mellan 7-13 år

Så ta tillfället i akt till en meningsfull sommarsysselsättning där du får uppleva rörelseglädje genom innebandy tillsammans med andra barn och ungdomar från hela Västerås. Vi kommer även att ha andra aktiviteter som främjar fysisk aktivitet och samhörighet. Vi ger dig glädje och inspiration för ett livslångt idrottande under några härliga sommardagar!

Anmälan krävs. Ange i anmälan vilken vecka ni önskar delta

Datum: Vecka 24 & 25, måndag–torsdag klockan 10.00-15.00

Ålder: 7–13 år

Plats: Klövernhallen

Arrangör: Västerås Innebandysällskap Ungdom

Antal deltagare:

Vi har nu fullt i grupperna för båda veckorna. Det går fortsatt att anmäla sig men då hamnar man på reservlista och erbjuds endast plats vid återbud från någon deltagare

Anmäl dig genom att mejla: patrik.e@vib.se.

Vid anmälan uppge namn, mailadress, telefon, ålder och eventuell allergi.